Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Обсуждения

Ответ

Опции темы
Старый 22.04.2025, 15:22
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Чи справді лісобакт такий ефективний?

У моєї донечки останнім часом постійно болить горло, особливо зранку після сну, каже, що щось дере, іноді навіть говорити боляче. Ми вже пробували різні льодяники, полоскання сіллю і навіть ромашкою — полегшення короткочасне. В аптеці мені порекомендували Лісобакт, але я досі не розумію, від чого саме він допомагає. Це тільки від болю в горлі, чи може лікувати щось серйозніше, типу фарингіту чи ларингіту? Чи можна його давати дітям, і як часто? Хочу переконатися, що це не просто тимчасове знеболення, а справді лікує.
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Лісобакт — це чудовий препарат для лікування захворювань порожнини рота та горла. Він має антисептичну та протизапальну дію завдяки активним компонентам, таким як лізоцим і піридоксин. Препарат ефективно бореться не лише з симптомами, як-от біль чи подразнення, а й з причинами запалення: вірусами, бактеріями та грибками. Його часто застосовують при фарингітах, тонзилітах, стоматитах і навіть при ураженнях слизової після стоматологічних процедур. Дітям також дозволений з 3 років, але дозування має визначити лікар або дотримуйтесь інструкції. Препарат не лише полегшує біль, а й сприяє одужанню.
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

А якщо у дитини вірусна інфекція, типу ГРВІ, і болить горло — Лісобакт теж підійде? Бо ми завжди думали, що антибактеріальні засоби проти вірусів не діють, а тут виявляється — він і проти вірусів?
Старый 22.04.2025, 15:23
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Лісобакт має унікальну властивість: завдяки лізоциму, який є природним ферментом, він має широкий спектр дії — і проти бактерій, і проти вірусів, і навіть деяких грибків. Саме тому його часто призначають при ГРВІ, коли з'являються симптоми запалення горла — це допомагає зменшити розмноження патогенів у ротовій порожнині, зняти біль і сприяти швидшому одужанню. До того ж піридоксин у складі допомагає загоювати слизову, якщо є подразнення або мікротравми. Якщо хочете дізнатися більше, раджу відвідати офіційний сайт — там усе докладно описано, від чого Лісобакт https://lysobact.com.ua/ включаючи показання, дозування та особливості для дітей. Це надійне джерело інформації, з яким можна ознайомитися перед початком лікування.
Ответ