Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Обсуждения

Ответ

Опции темы
Старый Сегодня, 11:53
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Хто де купує канцтовари для дітей перед навчальним роком?

Треба зібрати двох синів до школи і список покупок просто величезний. Минулого року брали все в найближчому супермаркеті перед першим вересня і сильно переплатили. Якість багатьох речей виявилася жахливою (зошити просвічувалися, ручки текли). Підкажіть нормальні місця для таких закупівель. Де зараз берете базові речі типу зошитів, альбомів та ручок без космічних націнок?
Старый Сегодня, 11:53
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Я давно відмовився від гіпермаркетів перед самим початком навчання. Ціни там завищені, а нормальні бренди розбирають ще в липні. Краще замовляти основну масу онлайн великими партіями. Беріть зошити відразу упаковками по двадцять штук. Ніколи не купуйте готові набори для школярів. Там половина предметів низької якості або взагалі не знадобиться в процесі навчання.
Старый Сегодня, 11:54
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Готові набори дійсно не варіант (вже обпікся на цьому минулого разу). Купив такий бокс першокласника, а там пластилін дерев'яний і фарби сухі. Зараз хочу закупити все за чітким списком від класного керівника. Пробував скласти кошик на популярному маркетплейсі.
Виявилося, що товари від п'яти різних продавців і за кожну доставку треба платити окремо. Це взагалі не вигідно. Можеш порадити конкретний профільний сайт з великим власним складом? Щоб приїхало все однією великою коробкою.
Старый Сегодня, 11:54
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Збірні посилки завжди з'їдають усю економію. Шукай саме спеціалізовані гуртові бази, які працюють у роздріб. Там зазвичай тримають актуальні залишки на одному складі.
Я беру всі необхідні канцтовари через каталог сайту КАНЦ КЛАС бо там зручно фільтрувати приладдя по класах. Можеш сам переглянути їхній асортимент за адресою https://kancklas.com.ua/ і порівняти прайс зі звичайними магазинами. Головна порада (не набирай купу ручок і олівців наперед).
Купи кілька штук на пробу різних фірм. Дитина сама скаже, якою їй зручніше писати.
Гумки бери найпростіші білі (вони не залишають брудних слідів на папері). Рюкзак та пенал взагалі краще вибирати наживо з дитиною, щоб перевірити жорсткість спинки та якість блискавок. Усе інше сміливо замовляй єдиним списком.

Ответ