Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Что нового ? > Новости в мире музыки

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 03:24
Zolkin4 Zolkin4 вне форума
Любитель

По умолчанию Активні центри чи килимок‑розвивайка - що купити для дитини до року?

Хочу зрозуміти, що буде більш корисним для розвитку малюка до року – активний центр чи килимок‑розвивайка? Дитина вже почала трохи перевертатися і намагається сісти, але ще не ходить. Багато де пишуть про плюси й мінуси обох варіантів, але хочу почути реальні відгуки батьків, які вже користувалися цими іграшками, і дізнатися, що допомагає дитині більше тренувати моторіку та увагу.
Старый Вчера, 03:25
Kulbara Kulbara вне форума
Собеседник

Коли купив килимок‑розвивайку, спочатку думав, що це просто коврик для лежання, але він реально допоміг дитині освоїти перші рухи на животі та самостійні перевороти. М’яка поверхня безпечна, можна залишити дитину ненадовго, а вона сама намагається тягнутися до іграшок.
Visaf Visaf вне форума
Собеседник

Обрав активний центр спочатку, хотів, щоб дитина одразу могла сідати та грати з різними кнопками й панелями. Вийшло цікаво, але він був трохи складний для перших спроб лежати на животі та перевертатися. Тому потім додали килимок‑розвивайку – він м’який, безпечний і дитині зручно на ньому перевертатися і тягнутися до брязкалець.
brownbear brownbear вне форума
Собеседник

Коли моя дитина підросла до кількох місяців, я всерйоз задумалась: що краще купити - активний центр чи килимок-розвивайку. Переглядала варіанти в інтернет-магазині Чудо Острів і зрозуміла, що вибір залежить від того, як саме ви хочете зацікавити малюка.
Я почала з килимка-розвивайки: він м’який, безпечний і ідеальний для перших спроб повзання. Та коли дитина стала більш рухливою і допитливою, мене підкорив активний центр - яскраві панелі, музика, елементи для хапання, і все це тримало увагу набагато довше.
У Чудо Острів знайшла і те, і інше, тож сміливо раджу батькам обирати те, що найкраще відповідає етапу розвитку вашого малюка та вашому стилю гри.
Ответ