Чи можна звичайний лубрикант використовувати для орального?
Виникло трохи дивне питання. Чи можна використовувати звичайний лубрикант під час орального сексу? Я чув, що деякі змазки на смак просто жахливі, як хімія або мило. А є спеціальні "їстівні". Чи справді є різниця? Бо не хочеться купити цілу пляшку, а потім плюватися пів вечора.
Різниця величезна, повір. Звичайна змазка на водній основі часто гірка або має присмак пластику. Силіконова взагалі в роті відчувається як плівка, яку неможливо змити. Тому якщо плануєш оральний, то тільки спеціальні. Але тут теж є нюанс: багато "смакових" змазок містять цукор, а це прямий шлях до молочниці, якщо потім буде вагінальний секс.
О, про цукор і молочницю я не знав, дякую. Це важливий момент. Тобто, якщо я хочу і оральний, і звичайний секс, то треба шукати щось особливе? А які смаки взагалі нормальні? Бо полуниця чи шоколад часто звучать круто, а на ділі як дешева жуйка. І чи можна ці їстівні змазки використовувати як основні, чи вони швидко висихають і стають липкими?
Так, більшість смакових змазок на водній основі, і вони справді швидше висихають, стаючи липкими через цукор або підсолоджувачі. Це їх мінус як основних. Якщо шукаєш універсальний варіант, зверни увагу на їстівні лубриканти https://lovezone.ua/smazki-lubrikanti/oralnie/ без цукру (на основі стевії або інших замінників).
Вони безпечніші для флори і не такі липкі. Щодо смаків - "класика" типу полуниці часто хімозна. Краще брати щось більш нейтральне або "свіже", наприклад, м'яту, лайм або просто якісну "солону карамель" від перевірених брендів (типу System JO або Sliquid). Мій лайфхак: для орального бери маленький флакончик смакової, а для проникнення май під рукою звичайну якісну водну змазку. Змішувати їх не проблема.
I simply wanted to thank you a lot more for your amazing website you have developed here. It can be full of useful tips for those who are actually interested in this specific subject, primarily this very post. Your all so sweet in addition to thoughtful of others and reading the blog posts is a great delight in my opinion. And thats a generous present! Dan and I usually have enjoyment making use of your recommendations in what we need to do in the near future. Our checklist is a distance long and tips will certainly be put to excellent use. Blackstash cc login