Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Обсуждения > Общие вопросы

Ответ

Опции темы
Старый 17.12.2025, 17:42
alxwlker alxwlker вне форума
Любитель

По умолчанию Тайм-аути в кабінеті та перерви у грі

Я вчора розумів, що я граю занадто часто. Я встав о 8 ранку, і до 11 вечора я був в додатку Fonbet. Це якось нездорово. Я зайшов у налаштування і побачив, що там є опція "тайм-аут". Я натиснув на неї, і мене попросили вибрати період, на скільки я хочу заблокувати доступ до кабінету. Я обрав 7 днів. Але потім я почав сумніватися — а що якщо мені потрібно вийти з гри раніше? Я не хочу страждати 7 днів. Чи я можу скасувати тайм-аут, якщо я передумаю?
Старый 19.12.2025, 16:12
danieltrn danieltrn вне форума
Любитель

Тайм-аут це дійсно потужний інструмент, але його не можна скасувати раніше. На https://fonbet.org.ua/ я прочитав про правила тайм-аутів. Коли ти встановлюєш тайм-аут, система блокує твій доступ до кабінету на вибраний період. Ти не можеш робити ставки, не можеш поповнювати, не можеш виводити. Коли період закінчиться, твій кабінет автоматично розблокується. Я робив тайм-аут один раз, коли я розумів, що я втратив контроль. Я встановив 14 днів. Спочатку мне було дуже важко, але на третій день я почав відчувати полегшення. Через дві недоли я повернувся до гри з чистою головою. Точка в дані тайм-аут не можна скасувати, тому важно обирати період, який ти можеш витримати. Якщо ти не впевнений, почни з 3-4 днів. Це достатньо, щоб остудити голову, але не настільки довго, щоб ти почув себе в в'язниці.
Ответ