Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Обсуждения > Общие вопросы

Ответ

Опции темы
Старый 17.12.2025, 16:31
alxwlker alxwlker вне форума
Любитель

По умолчанию Перший вивід: верифікація та час обробки

Я вперше виграв нормальні гроші на Fonbet — близько 3000 гривень. Я був готовий вивести їх, але тут мене просять пройти верифікацію. Мені потрібно надіслати фото паспорта, селфі з паспортом, і ще якісь документи. Я завантажив все, і тепер мені кажуть чекати. Час обробки — від 15 хвилин до 24 годин. Це ж найменш конкретно! Чому так довго? Це розвід? Чи вони дійсно перевіряють документи?
Старый 19.12.2025, 15:59
danieltrn danieltrn вне форума
Любитель

Вони дійсно перевіряють, і це нормальний процес. Букмекери повинні відповідати законам про відмивання грошей, тому верифікація обов'язкова перед першим виводом. Я робив те ж саме, і вивід пройшов за два часи. На https://fonbet.orien.info/ я прочитав, як правильно завантажити документи. Фото повинно бути чітким, без бліків, всі дані видні, і твоє ім'я має збігатися з іменем у профілі. Я завантажив одне фото паспорта, селфі з паспортом, і готово. Головне — не ховай кути документа і не обрізай жодних деталей. Якщо твої документи будуть відхилені, ти одержиш повідомлення про те, чому. Потім ти можеш завантажити нові фото. Після верифікації наступні виводи йдуть набагато швидше.
Ответ