Привіт! Хочу поділитися нашою історією і подякувати Наркологічній клініці Олега Василенко у Вінниці. Мій чоловік пив багато років, останнім часом це були постійні запої, він втратив роботу, здоров'я, став агресивним. Я перепробувала все: умовляння, скандали, кодування в різних місцях – нічого не допомагало, він зривався знову і знову. Я була в повному відчаї.
Знайшла сайт -
https://vacilenko.com/uk/vinnitcia/ почитала інформацію. Дуже сподобалося, що клініка працює комплексно: детоксикація, робота з психологами, соціальна адаптація, і головне – гарантують результат і повну анонімність. Зателефонувала, мене уважно вислухали, заспокоїли, пояснили, як краще поговорити з чоловіком.
Найважче було переконати його лягти в стаціонар. Він не визнавав проблеми, злився. Але в клініці Олега Василенко є послуга мотивації – лікарі приїхали додому, провели делікатну бесіду, і він погодився.
Клініка знаходиться у Вінниці на вулиці Радіона Скалецького, 15. Умови дуже гарні: чисті, затишні палати, смачне харчування, є все необхідне. Але найголовніше – це персонал. Лікарі та психологи справжні професіонали, вони працюють не лише з тілом, а й з душею.
Чоловік пройшов повний курс лікування. Спочатку детоксикація – зняли абстинентний синдром, почистили організм. Потім кодування, але найважливішим етапом стала реабілітація: індивідуальні та групові заняття з психологами, робота над причинами залежності. Його навчили справлятися зі стресом без алкоголю, знаходити радість у простих речах.
Я приїжджала до нього, бачила, як він змінюється – ставав спокійнішим, упевненішим, почав будувати плани на майбутнє. Психологи також працювали зі мною – пояснили, як правильно підтримувати чоловіка після виписки, щоб не спровокувати срив.
Зараз минуло півтора року. Чоловік тверезий, знайшов нову роботу, у нас у родині мир і спокій. Я безмежно вдячна Наркологічній клініці Олега Василенко за те, що повернули мені чоловіка і зберегли нашу сім'ю!
Якщо у вашій родині є проблема алкоголізму – не зволікайте, звертайтеся тільки до професіоналів. Це найкраще, що ви можете зробити для близької людини.