Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Обсуждения

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 00:40
NataEvgten NataEvgten вне форума
Собеседник

По умолчанию Ремонт техніки

Хочу поділитися своїм досвідом звернення до сервісу Delta Service у Личаківському районі Львова. Коли моя пральна машина раптово перестала нормально працювати, я довго шукала майстрів і в підсумку обрала саме цю компанію.

Заявку прийняли швидко, майстер приїхав у зручний для мене час. Під час діагностики одразу пояснив, у чому проблема, без зайвих “страшних” термінів і нав’язування непотрібних послуг. Ремонт зробили досить оперативно, вже того ж дня пральна машина знову запрацювала як нова.

Сподобалося, що майстер https://delta-service.lviv.ua/remont...kivckii-rajon/ був ввічливий, акуратний і після роботи все прибрав. Також дали рекомендації, як уникнути подібних поломок у майбутньому. Ціни виявилися адекватними, без прихованих доплат.

Загалом сервіс залишив приємне враження: швидко, зрозуміло і без зайвих проблем. Якщо у Личаківському районі Львова потрібен ремонт пральної машини — можу сміливо рекомендувати Delta Service.
Ответ