Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Реклама

Ответ

Опции темы
Старый 04.06.2026, 10:38
Beckenye Beckenye вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Як покращити конверсію головної сторінки сайту?

Всім привіт! Запустили новий інтернет-магазин гаджетів, трафік є, але люди швидко виходять із сайту (великий відсоток відмов). Думаю, що текстові описи та звичайні фото просто не чіпляють. Хочу додати на головну сторінку якийсь короткий, але яскравий динамічний ролик, який би за 10 секунд пояснював цінність продукту. Що краще замовити — звичайну зйомку чи графіку?
Старый 04.06.2026, 12:34
Arri Arri вне форума
Активный пользователь

Однозначно краще працює сучасна графіка. Зйомка часто виглядає дешево, якщо бюджет обмежений, а от якісна анімація завжди додає солідності. Ми для свого лендингу замовляли професійну розробку, а саме https://lumenstory.com/uk/poslugy/3d...motion-design/ , де нам зробили круту презентацію продукту в об'ємі. Конверсія сайту після цього реально зросла, бо люди залишаються подивитися гарне відео і краще розуміють переваги товару. Графіка дозволяє показати продукт зсередини, що звичайною камерою зробити просто неможливо.
Ответ