Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Обсуждения

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 12:18
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Хочу замовити фотокнигу батькам у подарунок - що краще вибрати?

Вирішив зробити батькам пам'ятний подарунок на річницю. Звичайні альбоми вже не цікаво, хочу зібрати гарну книгу. Підкажіть, який формат виглядає найбільш презентабельно для таких цілей. Чи варто змішувати сучасні кадри зі старими відсканованими знімками? Боюся, що вийде негарно через різну якість. Також цікавить тип обкладинки, щоб книга виглядала солідно і не зіпсувалася з часом.
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Однозначно беріть тверду обкладинку. Вона одразу створює відчуття дорогого подарунка і точно не деформується від частого перегляду. Найкраще виглядає квадратний формат 25 на 25 сантиметрів, він ідеально стає на полицю. Старі фотографії обов'язково додавайте. Саме вони викликають найбільше емоцій. Батьки будуть у захваті від поєднання дитячих кадрів із сучасними фотографіями онуків.
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Дякую за конкретику. З форматом і твердою палітуркою тепер усе зрозуміло. Залишилося питання щодо паперу. Що краще підійде для частого сімейного перегляду, матовий чи шовковистий? Чув, що на глянці сильно видно відбитки пальців. Також думаю над наповненням сторінок.
Чи варто робити підписи до кожного кадру, чи достатньо просто дат? Маю ідею розбити всі матеріали не хронологічно, а за тематичними блоками. Наприклад, окремо відпочинок, окремо свята і будні. Як такий підхід сприймається наживо?
Старый Вчера, 12:19
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Тематичні блоки сприймаються набагато краще за суху хронологію. Це перетворює альбом на справжню історію. Короткі підписи додавайте обов'язково. Буквально пару слів про місце або теплу згадку. Папір раджу обирати матовий або шовковистий. Вони обидва не відблискують і не збирають відбитки рук.
Головне правило оформлення тут полягає у вільному просторі, не ліпіть по десять знімків на один розворот.
Якщо шукаєте де саме замовити фотокнигу, можу порадити сервіс Фотоідея. Сам робив там подарунок для своїх рідних. Їхній редактор доступний за посиланням https://photoidea.com.ua/fotoknigi і там дуже легко розкласти кадри по блоках.
Завжди перевіряйте макет перед друком на наявність дрібних помилок у текстах.

Ответ