Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Реклама

Ответ

Опции темы
Старый 13.08.2026, 16:14
Arri Arri вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Визнання шлюбу недійсним або фіктивним у судовому порядку

Вітаю всіх. Мій родич у похилому віці уклав шлюб із жінкою, яка значно молодша за нього. Зараз з'ясувалося, що вона зробила це виключно з метою заволодіння його квартирою, разом вони не проживали, спільного побуту не вели. Чи можна визнати такий шлюб фіктивним і недійсним через суд, щоб скасувати її права на спадщину?
Старый 13.08.2026, 16:28
Beckenye Beckenye вне форума
Активный пользователь

Фіктивним визнається шлюб, якщо він укладений жінкою та чоловіком або одним із них без наміру створення сім'ї та набуття прав і обов'язків подружжя. Визнання шлюбу недійсним здійснюється в судовому порядку за позовом однієї зі сторін, осіб, чиї права порушено (зокрема спадкоємців), або прокурора. Для суду потрібні докази відсутності спільного проживання, ведення господарства та взаємного піклування (акти обстеження житлових умов, свідчення сусідів, відсутність спільних фото/рахунків). Для ведення цієї складної справи зверніться до адвокатів з https://splawoffices.com.ua/uk/yslyg...semeynyye-dela . Вони допоможуть встановити факт фіктивності та анулювати правові наслідки такого шлюбу в суді.
Ответ