Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Что нового ?

Ответ

Опции темы
Старый 25.09.2023, 14:28
vlada21 vlada21 вне форума
Собеседник

По умолчанию Шини

Я давно користуюсь послугами магазину.Shinoman – це магазин, який спеціалізується на продажу шин для автомобілів та мотоциклів. Компанія пропонує широкий асортимент шин різних розмірів та типів. Вони вигідно відрізняються від конкурентів розцінками та якістю сервісу. Мені доводилося користуватися послугами інших магазинів. Служба підтримки "Shinoman" теж заслуговує на похвалу. Вони швидко відповіли на всі мої запитання та допомогли мені визначитися з вибором https://www.autocentre.ua/ua/news/ya...i-1462543.html шин, враховуючи всі особливості авто та місцеві кліматичні умови.
Старый 21.04.2025, 07:37
MillerM MillerM вне форума
Любитель

Хтось може підказати хороший шиномонтаж у Києві на Лівому березі? Треба не лише замінити гуму, а ще бажано перевірити диски — здається, трохи «повело» після ями. Бажано, щоб працювали ввечері або у вихідні. Хтось десь обслуговувався нещодавно й залишився задоволений?
Старый 21.04.2025, 09:06
kravecaleksandr kravecaleksandr вне форума
Любитель

О, якраз нещодавно мав схожу ситуацію — диски трохи постраждали після весняних вибоїн на дорогах. Я тоді звернувся до одного сервісу, який реально рятує в таких випадках. Працюють навіть у вихідні. До речі, на сайті asva.ua/uslugi-shinomontaga/ можна знайти адреси їхніх точок по Києву. Вони не просто роблять шиномонтаж, а ще й рихтують диски, ремонтують шини й зберігають їх на сезон. Все роблять акуратно, на новому обладнанні, і що важливо — ціни без сюрпризів. Я і шини там купував, і обслуговуюсь постійно — зручно, якісно, без черг.
Ответ