Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Обсуждения

Ответ

Опции темы
Старый 25.04.2025, 14:24
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Які документи потрібні для переїзду до Канади?

Ми з дружиною нарешті отримали дозвіл на постійне проживання в Канаді, й тепер постає досить складне питання — як правильно організувати перевезення всіх наших речей туди. У нас є меблі, побутова техніка, особисті речі, декілька коробок з книгами та документами, навіть велосипед і музичний інструмент. Хотілося б уникнути зайвого клопоту з митницею, пошкодження речей або надмірних витрат. Цікавить усе: які документи потрібні, які служби надійні, які правила на імпорт особистих речей до Канади? Поділіться порадами або власним досвідом!
Старый 25.04.2025, 14:25
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Та я вас чудово розумію — сам рік тому переїжджав до Торонто, то ще те випробування було! Але скажу з досвіду — головне знайти перевірену компанію, яка має досвід саме з Канадою. Упакування — це святе, усе має бути міцно запаковано й підписано. Дуже зручно мати список речей з описом, навіть фото робив на всяк випадок. Не забудьте про страховку, бо під час довгої подорожі може трапитись що завгодно. Я ще попередньо зв’язався з канадською митницею, щоб уточнити обмеження — особливо щодо електроніки та дерев’яних виробів.
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

А як щодо термінів доставки — скільки зазвичай займає транспортування до Канади? І чи можна якось відстежувати вантаж? Бо трохи хвилююсь, адже там речі не лише цінні, а й емоційно важливі. І ще — пакування ви самі робили, чи краще довірити це фахівцям?
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Щодо термінів — усе залежить від обраного способу: авіа швидше, але дорожче, морем — довше, але доступніше. Зазвичай доставка триває від 3 до 6 тижнів. І так, нормальні компанії дають можливість відстежувати вантаж, що дуже заспокоює. Щодо пакування — я б радив замовити у спеціалістів: вони знають, як правильно розміщувати тендітні речі, щоб ті доїхали цілими. До речі, можу щиро порекомендувати перевірений варіант — КИЙ АВІА КАРГО. Це компанія, яка спеціалізується саме на міжнародному перевезення особистих речей в Канаду https://www.cargo-ukraine.com/pereve...chej-v-kanadu/ У них зручна консультація, допомога з документами, професійне пакування та доставка «під ключ». Що важливо — вони враховують митні вимоги обох країн і допомагають усе оформити так, аби не було проблем із ввезенням. Сам з ними працював — усе приїхало ціле, без затримок і без стресу.
Ответ