Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Что нового ?

Ответ

Опции темы
Старый 26.07.2025, 19:46
night14 night14 вне форума
Собеседник

По умолчанию Чи існують протипоказання до ЕЛОС епіляції?

Привіт усім! Хотіла дізнатися детальніше про ЕЛОС епіляцію. Чи існують якісь протипоказання до цієї процедури? Бо планую зробити, але не хочу нашкодити собі. Можливо, є обмеження за станом шкіри, здоров’ям або іншими факторами? Буду вдячна за розгорнуту відповідь!
Старый 26.07.2025, 19:47
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Так, звичайно. ЕЛОС - інноваційна методика видалення волосся, що поєднує дію світлової та радіочастотної енергії. Ця методика забезпечує високий рівень ефективності та безпеки. Однак, незважаючи на передові технології, існує ціла низка протипоказань до ЕЛОС епіляції, про які треба знати до початку курсу.
Чому важливо враховувати обмеження?
Нехтування може призвести до побічних ефектів, таких як подразнення шкіри, опіки, гіперпігментація або навіть погіршення здоров'я. Тому необхідна консультація з кваліфікованим фахівцем та, за необхідності, з лікарем.
Абсолютні протипоказання до епіляції ELOS
До них належать стани, за яких проведення процедури категорично заборонено:
- Онкологія – будь-які її форми під суворою забороною.
- Епілепсія – спалахи світла та електрохвилі можуть спровокувати напад.
- Цукровий діабет (інсулінозалежний) – порушене загоєння шкіри епідермісу, підвищений ризик ускладнень.
- Імплантовані кардіостимулятори – радіочастотне випромінювання може вплинути на роботу пристрою.
- Серйозні шкірні захворювання - псоріаз, екзема, дерматити в активній фазі.
Відносні протипоказання
Це стани, при яких ELOS терапія можлива, але тільки після дозволу лікаря та під особливим контролем:
- Варикозне розширення вен – особливо слід враховувати під час обробки ніг.
- Схильність до утворення келоїдних рубців – індивідуальний підхід є обов'язковим.
- Інфекційні хвороби чи підвищена температура тіла – необхідно дочекатися повного одужання.
- Загар або свіжі сонячні опіки – висока активність меланіну збільшує ризик гіперпігментації.
- прийом фотосенсибілізуючих препаратів – таких як антибіотики тетрациклінового ряду, ретиноїди.
Протипоказання до ЕЛОС епіляції по локальним зонам
Обличчя, особливо в зоні верхньої губи та щік, потребує окремої уваги. Заборонено вплив на ділянки шкіри з:
- герпесом в активній стадії;
- механічними пошкодженнями (подряпини, ранки);
- папіломами, родимками (фахівець має їх оглянути);
- Татуювання, перманентний макіяж – на цих ділянках ЕЛОС епіляція не проводиться.
Чи можна проводити процедуру при хронічних захворюваннях?
Пацієнтам з хронічними патологіями варто проконсультуватися з лікарем. Гіпертонія, проблеми із щитовидною залозою, аутоімунні розлади – все це вимагає попереднього медичного висновку.
Як підготуватися, щоб уникнути ускладнень?
Для мінімізації ризиків перед епіляцією необхідно:
- пройти первинну консультацію з косметологом;
- виключити прийом препаратів, що підвищують фоточутливість;
- не засмагати мінімум за 4 дні;
- не використовувати спиртовмісні засоби за 1-2 дні.
ЕЛОС епіляція - ефективна та безпечна технологія, за умови дотримання всіх медичних рекомендацій. Не варто нехтувати протипоказаннями: правильна підготовка та чесний діалог із косметологом – запорука вашого комфорту, здоров'я.
Якщо ви хочете пройти епіляцію безпечно та без наслідків — звертайтеся до професійних клінік, де проводять детальну діагностику перед курсом.
Джерело: https://freeradio.com.ua/elos-epilia...a-ta-naslidky/
Старый 26.07.2025, 19:48
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Підтримую! Краще за все не ігнорувати такі нюанси. У мене, наприклад, була легка алергія після першої процедури, але лікар в салоні допоміг підібрати креми для заспокоєння шкіри. Тож важливо не тільки знати протипоказання, а й звертатися в надійні салони з професійними косметологами.
Старый 26.07.2025, 19:49
Активный пользователь

Так, саме так. Важливо обирати перевірені салони і не займатися самолікуванням чи експериментами. Краще відразу отримати консультацію і пройти тест на реакцію шкіри. І про статтю — там також є рекомендації, як підготуватися до процедури і що робити після.
Старый 26.07.2025, 19:51
luskam luskam вне форума
Собеседник

Хочу поділитися своїм досвідом. Я робила ЕЛОС епіляцію https://epilaser.com.ua/ua/elos-epilyatsiya/ в салоні EpiLaser. Там дуже уважні фахівці, перед процедурою завжди проводять детальну консультацію і перевіряють шкіру. Переваги Елос — це поєднання світлової і радіочастотної технології, що робить процедуру менш болючою і більш ефективною, навіть на світлому волоссі. Крім того, у цьому салоні використовують сучасне обладнання і дотримуються всіх норм гігієни.
Старый 26.07.2025, 19:51
Собеседник

Дякую за відповіді! Дуже цікаво почути про ваш досвід. ЕпиЛазер звучить надійно. А ти як довго ходиш на процедури і скільки потрібно, щоб побачити результат? І які ціни приблизно?
Старый 26.07.2025, 19:52
luskam luskam вне форума
Собеседник

Я ходжу вже близько 4 місяців, за цей час зробила 5 сеансів. Результат помітний вже після першої процедури — волосся стало тоншим і почало випадати. Ціни там середні по місту, але я вважаю, що це інвестиція у якість і комфорт. Також у студії лазерної епіляції epilaser.com.ua в Києві часто проводять акції, тож можна вигідно записатися. Рекомендую цей салон всім, хто хоче безпечно і ефективно позбутися небажаного волосся!
Старый 26.07.2025, 19:54
Активный пользователь

Так, і ще хочу додати — якщо ви вперше, не соромтеся задавати питання і просити показати обладнання. Це допомагає почуватися впевненіше перед процедурою.
Старый 26.07.2025, 19:54
Собеседник

Велике спасибі всім за поради і відгуки! Тепер точно планую записатися в EpiLaser і вже трохи менше боюся. Якщо будуть ще якісь поради — дуже буду рада!
Старый 26.07.2025, 19:55
luskam luskam вне форума
Собеседник

Впевнена, не пошкодуєте!
Ответ