Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Обсуждения

Ответ

Опции темы
Старый 19.06.2026, 14:42
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Чи роблять прибирання після смерті в квартирі?

Шукаю спеціалізовану службу для специфічного прибирання. Дідусь помер у квартирі, тіло пролежало там майже дві доби до виявлення. Зараз у приміщенні стоїть стійкий специфічний запах. Звичайні мийні засоби взагалі не допомагають. Хтось замовляв професійну дезінфекцію після померлих, чи реально взагалі повністю вивести цей важкий трупний запах за допомогою хімії?
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Самостійно ви це точно не відмиєте, тут потрібні зовсім інші засоби. Звичайні клінінгові фірми за подібні випадки навіть не беруться, бо там потрібні спеціальні хімікати та промислові озонатори. Існують конкретні бригади, які проводять повну дезінфекцію, зачищають біологічні сліди та повністю прибирають запах. Вони використовують професійні речовини, які проникають глибоко у поверхні підлоги та стін.
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Дізнався про озонування, але хвилююся за м'які меблі та текстиль. Чи доведеться повністю викидати диван, на якому лежала людина, чи сучасна хімія здатна його врятувати? Окремо цікавить питання організації.
Чи можна таку дезінфекцію замовити комплексно через компанію, яка займається похованням, щоб вони самі прислали перевірених спеціалістів? Мені простіше заплатити в одне місце, ніж шукати невідомі фірми по всьому інтернету. Також підкажіть, скільки часу займає вся ця хімічна обробка кімнати.
Старый 19.06.2026, 14:43
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Меблі, на яких безпосередньо лежало тіло, краще відразу утилізувати, бо біологічні рідини глибоко просочують поролон і дерево.
Решту речей у кімнаті цілком реально врятувати за допомогою газу та туману. Зазвичай обробка триває кілька годин, а потім приміщення треба добре провітрити.
Замовляти це через перевірене агентство набагато надійніше, ніж шукати випадкових людей. Коли я оформлював комплексні ритуальні послуги у Києві, то мені відразу запропонували допомогу з дезінфекцією.
Усі клопоти взяло на себе похоронне бюро "Велес", чиї майстри приїхали зі своїм обладнанням та хімікатами відразу після вивезення тіла. Почитайте про їхні рекомендації щодо очищення кімнат на сторінці https://ua.velesritual.com.ua/ де є корисна інформація про усунення токсинів. Краще доручити справу фахівцям, щоб повністю убезпечити житло для подальшого проживання.
Ответ