Працюючи над великим будівельним проектом на Прикарпатті, я був змушений переглянути всі логістичні маршрути, адже доставка матеріалів з центральних складів часто коштувала дорожче за сам матеріал. Досвід підказував мені, що потрібно шукати компанію з розгалуженою мережею та власним автопарком, щоб уникнути зайвих переплат посередникам. Так я вийшов на контакт з компанією «Vartis», і з першого ж дзвінка зрозумів, що ми знайшли одне одного. Мені був необхідний великий асортимент, і я звернув увагу на наявність такого матеріалу, як металопрокат Івано-Франківськ
https://vartis-metal.com.ua/bazes/iv...mashivska-1-k/ тепер тісно пов'язаний з моїми будмайданчиками, оскільки постачання звідти відбувається без затримок. Порадувало, що мережа металоцентрів «Vartis» пропонує ціну від виробника, що дозволило мені зменшити приблизно на чверть витрати на закупівлю профільних труб та швелерів. Вони відвантажують метал оптом і в роздріб, тому навіть для експериментальних дрібних вузлів я можу замовити пару хлистів без оформлення величезної кількості документів. Не менш важливо, що компанія пропонує доставку та порізку, і їхні водії завжди приїжджають точно в обумовлений час, розвантажують технікою, що береже наші сили. Філії по всій Україні — це їхня козирна карта, завдяки якій я можу запускати проекти в різних областях, не турбуючись про логістичні збої. Швидке опрацювання замовлень дає змогу вносити корективи в проект в останній момент, що в нашій сфері трапляється часто. Я пишаюся тим, що можу спиратися на таку міцну тилову підтримку.