Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Реклама

Ответ

Опции темы
Старый Сегодня, 02:17
Kostaray Kostaray вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Мій робочий маршрут Київ Краків

Працюю в Кракові вже понад рік, тому раз на 4–6 тижнів їжджу додому до Києва. Спочатку пробував різні варіанти, але зупинився саме на автобусах цього напрямку. Чому? Бо стабільність і комфорт. Автобуси виходять за розкладом, приїжджають майже завжди вчасно (максимум 30–40 хвилин затримки через кордон, і то рідко). Салон чистий, є кондиціонер, розетки працюють, можна спокійно поспати чи попрацювати в дорозі. Дуже зручно, що є офіси і в Києві, і в Кракові — можна підійти, уточнити деталі, поміняти місце, якщо щось не влаштовує. За весь час лише раз знадобилася допомога з поверненням коштів (перенесли відрядження), і питання вирішили за кілька годин. Тепер планую поїздки заздалегідь і не переживаю. Якщо ви часто їздите в обидва боки між Україною та Польщею — це один з найбільш надійних способів. Перевірено на собі десятки разів. Подивитися докладніше: https://kvytok.info/bus/kiev-warszawa .
Ответ