Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Я ИЩУ

Ответ

Опции темы
Старый Сегодня, 00:38
SerhiiKovalski SerhiiKovalski вне форума
Новичок

По умолчанию Моторчик печки загудів — це кінець чи можна ремонтувати?

Хлопці, підкажіть по досвіду. Почав гудіти моторчик печки, особливо на 2–3 швидкості. Спочатку думав, що дрібниця, але зараз уже реально бісить, плюс інколи повітря слабше дме. От думаю: це вже все, тільки заміна, чи ще можна якось відремонтувати і не влітати на великі гроші?
Старый Сегодня, 00:39
Yuriy_Hrynevsky Yuriy_Hrynevsky вне форума
Новичок

Було таке минулої зими. Я теж тягнув до останнього, бо «ну ж крутиться ж». А потім в один момент просто перестав дути, якраз у мороз. У сервісі сказали, що часто проблема не в усьому вузлі, а в зносі втулок або бруді. Тому іноді ремонт реально рятує, якщо не запускати.
Старый Сегодня, 00:41
Viktor_Koroviak Viktor_Koroviak вне форума
Новичок

Загалом гул — це ще не вирок, але сигнал, що щось не так. Часто там або підшипники, або сам моторчик уже працює з перекосом. Якщо вчасно звернутися, можна обійтися ремонтом без повної заміни. Я свого часу натрапив на нормальний опис цієї послуги ось тут: https://genstar.ua/uk/uslugi-genstar...ka-opalyuvacha

Плюс у них пояснюють, у яких випадках є сенс ремонту, а коли вже краще міняти. Мені тоді це допомогло зорієнтуватися і не платити зайвого.
Старый Сегодня, 00:43
SerhiiKovalski SerhiiKovalski вне форума
Новичок

Дякую, корисно. Бо я якраз боявся, що скажуть «тільки заміна і крапка». Схоже, що краще не чекати, поки стане зовсім глухо в салоні. PS: не хочеться повторювати твій сценарій із морозами
Ответ