На моєму виробництві безпека стоїть на першому місці, і коли керівництво завданням знайти постачальника, я вирішив купити засоби індивідуального захисту
https://wurth.ua/shop/zasobi-individualnogo-zaxistu0504 преміум-класу на офіційний сайт Wurth, і це стало найкращим рішенням за останній рік. Великий каталог товарів в Україні вразив мене асортиментом: тут є не тільки банальні рукавички з ПВХ та респіратори, але й діелектричні каски з регулюванням, навушники з активним шумозаглушенням, окуляри з антивідблиском та навіть спеціальні пояси для роботи на висоті з подвійною страховкою. Я порівняв пропозиції різних постачальників і зрозумів, що тут кращі ціни, особливо якщо брати оптом для всієї зміни, адже Wurth дає знижки на корпоративні замовлення, що значно економить бюджет компанії. Хлопці в цеху спочатку ставилися скептично до нових ЗІЗ, але коли вони спробували роботу в дихаючих респіраторах, які не запотівають навіть через чотири години зварювання, їхню радість неможливо було передати — зникли скарги на біль у вухах від берушів та алергію на дешеву гуму. Особливу подяку хочу висловити за швидку доставку, адже коли у нас закінчилися захисні екрани для обличчя, ми оформили заявку о 8 ранку, а вже о 10 кур'єр був на прохідній, що дозволило не зупиняти виробничий процес. Завдяки Wurth наш травматизм знизився до нуля, а працівники виходять на роботу із задоволенням, знаючи, що про їхнє здоров'я реально дбають, а не просто роздають дешеву амуніцію "для галочки".