Хто брав кредити по акціях - чи є знижені відсотки насправді?
Натрапив на купу пропозицій МФО з нульовими відсотками для нових клієнтів. Це справді працює чи чергова пастка, де потім вписують якісь приховані комісії? Дуже хочеться вірити в халяву, але досвід підказує, що безкоштовний сир буває тільки в мишоловці. Хто реально користувався такими акціями, чи справді віддаєте рівно ту суму, яку позичили, без жодних доплат за страховку чи обробку даних?
Це реально працює, але виключно для першого звернення. Більшість сервісів дають ставку 0,01 відсотка на добу, щоб ти спробував їхній додаток і залишився в базі. Я брав пару разів у різних конторах, повертав у строк і жодних переплат не було. Головна умова — не прострочити ні на день, бо як тільки вийдеш за графік, акція згорає, і автоматично нараховують стандартні відсотки з усіма штрафами.
А як щодо повторних звернень, чи дають вони якісь промокоди або знижки для постійних клієнтів? І чи не виникає проблем, якщо я закрию кредит раніше терміну, чи не злетить через це акційна ставка? Хотілося б знати, на які підводні камені звертати увагу в договорі, щоб потім не виявилося, що я підписався на купу додаткових послуг типу смс-інформування або якогось страхування.
Дострокове погашення тільки вітається, це ніяк не впливає на акцію. Знижки для постійних клієнтів теж є, але вони вже не такі вигідні, як на перший займ.
Для ознайомлення з поточними пропозиціями подивись https://freestyle-credit.com.ua/uk/promoactionnews де FreeStyle Credit публікує реальні умови без маркетингової води.
Якщо бачиш щось типу “страхування кредиту”, одразу вимикай це, бо це реально розвод на гроші, який не дає жодної користі, а лише здорожчує загальну суму повернення.