Довгий час я користувався стандартними шкіряними ременями, і кожен з них мав один суттєвий недолік. Або пряжка тиснула в живіт, коли я сідав за кермо, або шкіра розтягувалася і переставала тримати форму, через що штани сповзали. Я перепробував безліч варіантів, поки не зрозумів, що проблема не в матеріалі, а в конструкції. Мені потрібна була надійна фіксація, яка не залежить від випадкових отворів і не деформується з часом. Випадково натрапив на рішення, яке кардинально змінило моє уявлення про зручність. Тепер я використовую
пояс лямковий комбінований плк 2 , і це дійсно виявився той самий випадок, коли форма слідує за функцією. Він не тисне, не перекручується і виглядає набагато практичніше за класичну шкіру. Якщо ви ведете активний спосіб життя або просто хочете забути про дискомфорт під час довгих поїздок, раджу звернути увагу саме на цей тип аксесуарів. Варто один раз спробувати, і ви вже не захочете повертатися до старих ременів з дірочками, які з часом розношуються. Надійність – це те, що цінуєш з віком.