Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Релизы > Фильмы

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 16:41
RichardKOUS RichardKOUS вне форума
Новичок

По умолчанию Onlayn platformalarda hesab yaratmazdan

Onlayn platformalarda hesab yaratmazdan əvvəl məlumatların saxlanması və silinməsi proseslərinin müxtəlif mərhələlərini anlamağa çalışıram. Məsələn, aktiv hesab, uzun müddət istifadə olunmayan hesab və tam bağlanmış hesab üçün fərqli qaydalar tətbiq edilə bilər. Azərbaycanda məxfilik siyasətində bu mərhələlərin ayrıca izah olunması platformanın şəffaflığını qiymətləndirmək üçün yaxşı meyardırmı? İstifadəçinin hansı mərhələdə məlumatların silinməsini tələb edə bilməsi də göstərilməlidirmi?
Старый Сегодня, 11:36
Patrickon Patrickon вне форума
Новичок

Boş vaxtda internetdə yeni platformalara baxarkən mənim üçün ən vacib məqamlardan biri saytın istifadəsinin nə qədər rahat olmasıdır. Lazım olan məlumatı tapmaq üçün on səhifə gəzmək lazım gəlirsə, bu, şəxsən mənə çox rahat görünmür. Platforma haqqında məlumat əldə etmək istəyənlər 1xbete giris ünvanına nəzər sala bilərlər. Məncə, onlayn xidmətlərdə əsas qaydaların və təhlükəsizlik şərtlərinin aydın göstərilməsi istifadəçi üçün böyük üstünlükdür. Hər hansı hesab və ya şəxsi məlumat daxil etməzdən əvvəl həmin bölmələri oxumaq yaxşı vərdişdir. Bundan əlavə, xidmətin təqdim etdiyi imkanları digər platformalarla müqayisə etmək də faydalıdır. Mən adətən ilk gördüyüm seçimə dərhal qərar vermirəm. Bir qədər araşdırıram, sonra öz ehtiyaclarıma uyğun olub-olmadığını müəyyənləşdirirəm. Bu yanaşma mənə daha rahat və məlumatlı seçim etməyə imkan verir.
Ответ