Юридична компанія Супровід допомогла мені з розв’язанням сімейного спору. Дуже тактовний підхід, повага до клієнта і, що важливо, результат. Я отримала саме те, на що сподівалась. Після цього випадку знаю — юридичні питання краще довіряти саме їм.
Довго шукав хорошого адвоката в Києві для консультації щодо розлучення, бо справа була емоційно важка, і хотілося просто адекватного супроводу. На форумі натрапив на відгуки про Honour і вирішив спробувати. Телефонна консультація — безкоштовна, інформативна, без “завтра приходьте”. Адвокат тут https://honour.com.ua/posluhy/nadann...-informacziyi/ дуже досвідчений, спокійно і по суті розклав ситуацію по поличках. Найприємніше, що ціни демократичні, без підводних каменів. Мене особливо підкупило, що вони беруться за все, від перших консультацій до повного завершення справи. І не лише сімейне право, а в них реально широкий спектр послуг. Рекомендую від душі.
Друзі, а ви знали, як можна використовувати штучний інтелект для юристів ? Я ось на сайті ІНКОН знайшов семінар на цю тему, хочу його відвідати. Якщо в обговоренні є юристи, раджу звернути увагу на семінари, що тут пропонують. Можна за короткий термін гарно прокачати свій рівень.
Маю непросту ситуацію, яка вимагає втручання фахівця з юридичною освітою. Потрібен адвокат, котрий зможе не просто надати консультацію, а й взятися за супровід справи. Важливо, щоб це був досвідчений спеціаліст, здатний пояснити всі деталі зрозумілою мовою та захистити інтереси у правовому полі. Чи можете порадити, до кого звернутися, аби не помилитися з вибором?
Маю непросту ситуацію, яка вимагає втручання фахівця з юридичною освітою. Потрібен адвокат, котрий зможе не просто надати консультацію, а й взятися за супровід справи. Важливо, щоб це був досвідчений спеціаліст, здатний пояснити всі деталі зрозумілою мовою та захистити інтереси у правовому полі. Чи можете порадити, до кого звернутися, аби не помилитися з вибором?
У схожій ситуації ми зверталися до Адвокатського об’єднання «Правда» дивіться їх сайт. Там працюють юристи, які уважно вислухали всі обставини, поставили уточнюючі запитання і запропонували кілька варіантів дій. Що мені сподобалося - вони не обіцяють неможливого, а пояснюють реальні перспективи та можливі ризики. Завдяки їхньому підходу вдалося уникнути серйозних помилок та зекономити час. Думаю, це приклад того, як має працювати сучасний адвокатський сервіс.