Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Что нового ?

Ответ

Опции темы
Старый 18.09.2025, 12:20
night14 night14 вне форума
Собеседник

По умолчанию Ігри, які не «вб’ють» старий комп’ютер

Доброго дня! У мене питання: які ігри можна знайти для старішого компа, щоб вони були не тільки легкі для системи, а й справді захопливі? Бо часто зустрічаю поради, але потім виявляється, що це або нудьга, або все одно гальмує. Хочеться реального досвіду від людей.
Старый 18.09.2025, 12:28
luskam luskam вне форума
Собеседник

Я давно мріяв зібрати колекцію ігор, які підходять моєму старому ноутбуку, і нарешті знайшов її на Gameverse. Там є список із двадцяти п’яти ігор, які не потребують потужного обладнання, але при цьому дають максимум емоцій. Особливо приємно, що серед них є як легенди жанру (Oblivion, Mafia 2, Diablo 2), так і більш сучасні інді-ігри (Stardew Valley, Papers, please, Broforce). Коли ми з друзями шукаємо щось на двох, завжди обираємо Cuphead або FlatOut 2 — прості, але шалено захопливі. Якщо потрібен кооперативний драйв, я запускаю Portal 2 чи Left 4 Dead, і кілька годин пролітають непомітно. А в моменти, коли хочеться чогось епічного, рятують Dragon Age: Origins чи Dishonored, які запускаються без проблем. Чесно, я здивований, що всі ці найкращі ігри для слабких ПК та ноутбуків https://gameverse.com.ua/article/top...s-and-laptops/ реально доступні і працюють стабільно. Завдяки цьому я зрозумів: слабке залізо — це зовсім не вирок для геймера.
Ответ

Опции темы