Як медіація змінює робочі відносини: чи можливо врегулювати будь-який конфлікт?
Пам’ятаю, як у нас в офісі одного разу двоє колег так розсварились, що навіть перестали вітатися. Спочатку всі думали — ну, саме минеться. А вийшло так, що через їхні дрібні суперечки зірвався цілий проєкт. Коли керівництво запросило спеціаліста з медіації, я вперше почув це слово. Чесно, був скептичний, але виявилося, що прості техніки спілкування можуть реально повернути людей до нормального діалогу.
У мене схожа історія, тільки це було з начальником. Ми ніяк не могли знайти спільну мову — кожна нарада перетворювалась на бійку аргументів. Потім я натрапив на тренінг по менеджменту конфліктів, і це було відкриття. Виявилося, що навіть прості фрази типу «я бачу проблему ось так» замість «ти все робиш неправильно» змінюють тон розмови. Тепер шкодую, що не знав цього раніше, бо нервів було зіпсовано купу.
щось неминуче, мовляв, завжди знайдеться хтось, із ким не зійдешся. Але зараз навіть в Україні є навчальні програми, де цьому реально вчать. Наприклад, магістратура з медіації та менеджменту конфліктів у Бізнес-школі КРОК: https://bs.krok.edu.ua/magistr-z-med...tu-konfliktiv/ Це вже не просто теорія — там навчають, як будувати діалог, долати опір і переводити суперечки в конструктив. Чесно, іноді здається, що такі знання треба давати ще у школі. А для бізнесу — це взагалі безцінно.
До речі, після того випадку наші колеги почали навіть разом працювати над новим проєктом. Ніхто б не повірив, що вони зможуть сидіти за одним столом. І я тоді вперше подумав: може, медіація — це не про те, щоб усі обіймалися, а про те, щоб нормально рухатися далі, навіть коли є різні думки.