Цитата:
Сообщение от NapoLLeon
А що з меблів у вас є вдома? Хочу собі встановити консоль, може порадите де красиву і надійну замовити? Бо на картинках ніби симпатичні, але які вони в житті не зрозуміло.
|
Консоль — це взагалі моя любов в інтер'єрі! Це та штука, яка займає мінімум місця, але відразу додає дому якогось такого "журнального" вигляду. У мене в передпокої стоїть невелика, на витончених ніжках, — кладу на неї ключі, парфуми та ставлю вазу з квітами. Виглядає мега-стильно і дуже розвантажує простір.
Я тебе дуже розумію щодо картинок в інтернеті. Зараз так навчилися рендерити меблі, що на фото — палац, а приїжджає ДСП, яке розсипається в руках. Я коли собі шукала, теж перерила купу сайтів, поки не натрапила на магазин STUL-i-STOL. У них якраз по консолях дуже крутий вибір — є і сучасний лофт, і більш класичні варіанти. Можеш глянути їхні консолі
https://stul-i-stol.com.ua/dekor/koncoli/ там по кожній моделі зрозуміло, з чого вона зроблена, і в житті вони реально виглядають як на фото. Мені подобається, що вони працюють з нормальними матеріалами, тому меблі не хитаються від одного подиху.
Якщо будеш вибирати, бери таку, щоб пасувала під колір фурнітури в кімнаті (ручки дверей чи світильники). Це дрібниця, але вона дуже "збирає" інтер'єр докупи. Взагалі, консоль — це така річ, яку потім можна легко переставити з коридору у вітальню чи під телевізор, тому точно не прогадаєш!