Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Обсуждения > Металл и альтернативная музыка

Ответ

Опции темы
Старый 21.12.2025, 17:54
InnaKravchenko5 InnaKravchenko5 вне форума
Новичок

По умолчанию Як визначити, що жижа «пересолена» по аромі?

Від післясмаку довго пече горло
Старый 21.12.2025, 17:55
IvanTaranenko77 IvanTaranenko77 вне форума
Новичок

Перенасичення ароматизаторами відчувається так: перші затяжки нібито «вау», а потім рецептори втомлюються, і горло злегка пече. Я помічав ще металевий післясмак при сильній концентрації. Це не означає, що рідина неякісна — просто виробник робить акцент на ударах смаку, бо багатьом подобається. Коли таке бачу, розводжу рідину нікотиновою базою без арому, зменшуючи дозування. Або додаю трохи нульовки. Так можна «врятувати» смак. І не роби довгі затяжки підряд. Достатньо 2–3 хв паузи між ними. Мав такий досвід: один аромат цитруса був настільки концентрований, що після дня використання з’явилась сухість у роті. Поділився на форумі, хтось порадив змінити нагрів і знизити watt на 10%. Допомогло. І тільки тоді я вже бачив подібні поради в описі товарів на сайт Admiral Vape в Україні.
Старый Вчера, 12:41
bellarose124578 bellarose124578 вне форума
Новичок

Finding the perfect ring can feel overwhelming with so many choices available online. Comfort, design, and long-term wear all matter more than people realize. While comparing different brands, I found myself impressed by a Mens Wedding Band collection highlighted on Gem Royals, right in the middle of my research journey. The attention to detail and variety of styles made the search enjoyable rather than stressful. It’s definitely a destination worth considering for anyone looking for something special and lasting.
Ответ

Опции темы