Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Релизы > Музыкальные альбомы

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 15:52
Sogars Sogars вне форума
Собеседник

По умолчанию Хто віддавав речі безкоштовно через оголошення, швидко забирають?

Планую віддати старий дитячий візочок та купу іграшок задарма, бо просто займають місце в коридорі. Хто вже мав такий досвід, наскільки швидко приїжджають люди за такими речами. Чи немає потім купи дзвінків серед ночі або неадекватних прохань відправити все поштою за мій рахунок. Хочу просто виставити оголошення і щоб забрали самовивозом у той же день. Поділіться, як правильно все оформити, щоб не витрачати нерви.
Старый Вчера, 15:52
Alfredos Alfredos вне форума
Собеседник

Віддавала старе ліжко та стільці, розібрали буквально за годину після публікації. Потік дзвінків був шалений, телефон просто розривався. Раджу відразу писати в тексті, що ніяких пересилок немає і бронь не тримаєте більше години. Хто перший приїхав, той і забрав. Це єдиний спосіб позбутися речей швидко і без зайвих розмов. Фотографуйте все як є, щоб люди розуміли реальний стан і не ставили пустих питань.
Старый Вчера, 15:53
Dubrov Dubrov вне форума
Собеседник

Завжди ставлю символічну ціну або чітко пишу умови самовивозу в першому рядку. Коли віддаєш безкоштовно, приходить багато дивних людей, які обіцяють приїхати і зникають. Краще вказувати конкретний проміжок часу, коли ви вдома. Я так віддавав старі будматеріали після ремонту. Обов'язково додавайте в опис, що потрібно мати свій транспорт або вантажників. Це відсікає тих, хто сподівається на вашу допомогу з доставкою. Також рекомендую приховати номер телефону і спілкуватися лише в чаті, поки не домовилися про точний час зустрічі. Так ви вбережете себе від нав'язливих дзвінків у незручний момент. Фотографуйте всі нюанси відразу, щоб на місці не виникало претензій до стану речей. Чим менше тексту про історію речі, тим краще, залишайте тільки технічні параметри та габарити.
Старый Вчера, 15:54
Kulbara Kulbara вне форума
Собеседник

Цитата:
Сообщение от Sogars Посмотреть сообщение
Планую віддати старий дитячий візочок та купу іграшок задарма, бо просто займають місце в коридорі. Хто вже мав такий досвід, наскільки швидко приїжджають люди за такими речами. Чи немає потім купи дзвінків серед ночі або неадекватних прохань відправити все поштою за мій рахунок. Хочу просто виставити оголошення і щоб забрали самовивозом у той же день. Поділіться, як правильно все оформити, щоб не витрачати нерви.

Для таких цілей краще використовувати перевірений сайт для розміщення оголошень https://bizy.com.ua бо там аудиторія зазвичай шукає конкретні локальні пропозиції. По моєму досвіду, на регіональних ресурсах значно менше шахраїв та перекупів, які намагаються заробити на вашій щедрості. Раджу зайти на цей сайт оголошень розмістити оголошення безкоштовно і чітко вказати район міста для зустрічі. Якщо віддаєте одяг чи взуття, пишіть розміри за сіткою, а не просто малий або великий. Це зекономить вам купу часу на відповіді в приватних повідомленнях. Коли забирають великогабаритні речі, завжди уточнюйте наявність вантажного ліфта у вашому будинку.
Я завжди закриваю оголошення відразу після того, як річ винесли з квартири, щоб не отримувати запізнілих запитів. При виборі того, кому віддати, дивіться на адекватність спілкування в чаті. Якщо людина починає висувати додаткові вимоги до безкоштовного товару, краще відразу відмовляти таким кандидатам. Ретельний опис та реальні фото гарантують, що речі заберуть дуже швидко.
Ответ

Опции темы