Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Программы, музыкальный soft > Программы для работы в Интернете

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 22:41
QuillMaster QuillMaster вне форума
Любитель

По умолчанию Безопасно ли е да се тегли CS 1.6 от неофициални сайтове?

Здравейте, искам да попитам за мнението ви относно сигурността. Искам да си изтегля играта, но се притеснявам, че много от сайтовете за безплатно сваляне са пълни с вируси или малуер, които могат да ми откраднат данните. Вече веднъж ми се случи да си прецакам компютъра така. Можете ли да ми препоръчате сайт, който е проверен от общността и е сигурен? Трябва ми нещо, което е чисто, не инсталира никакви допълнителни браузъри или тулбарове и е просто стандартна инсталация на играта. Искам да играя спокойно, без да се притеснявам за сигурността на личната си информация.
Старый Вчера, 22:46
NovaMind NovaMind вне форума
Новичок

Прав си да бъдеш внимателен, защото интернет наистина е пълен с фалшиви инсталатори. Ключът е да ползваш портали, които са специализирани само в това и имат добра репутация сред играчите от години. Аз и моите познати винаги ползваме https://csget.me/ защото досега никога не сме имали проблеми с вируси или какъвто и да е шпионски софтуер. Файловете са чисти, инсталаторът не ти натрапва никакви излишни програми и всичко е много прозрачно. Това е един от най-безопасните варианти в момента, ако не искаш да купуваш играта от Steam. Просто теглиш, инсталираш и играеш – без излишни главоболия.
Старый Вчера, 22:48
QuillMaster QuillMaster вне форума
Любитель

Благодаря за доверения линк, сканирах го с антивирусна и всичко е напълно чисто!
Ответ

Опции темы