Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Обсуждения

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 15:24
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Хто вже приганяв авто зі США - скільки реально виходить по грошах під ключ?

Планую брати машину з Америки, але ніяк не можу зрозуміти реальний прайс під ключ. Дивлюсь варіанти на аукціонах за 10 або 15 тисяч доларів. Скільки ще треба закладати зверху на всі ці збори, доставку, розмитнення та ремонт? Багато хто каже, що зараз логістика стала дорожчою. Хто реально приганяв останнім часом, розпишіть ваші цифри. Не хочеться влізти в борги через приховані платежі.
Старый Вчера, 15:24
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Готуйся множити ціну аукціону майже на два, якщо береш бензинове авто. Я брав кросовер за 12 тисяч, то з усіма зборами аукціону, доставкою морем і митницею вийшло близько 20 тисяч. Тільки доставка зараз тягне до двох тисяч баксів. Ще й розмитнення з'їдає солідну суму. Плюс ремонт завжди виходить дорожче, ніж ти плануєш по фотографіях. Закладай мінімум дві тисячі на непередбачувані деталі.
Старый Вчера, 15:25
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Зрозумів, тоді виходить, що під ключ нормальна машина середнього класу обійдеться мінімум у 20 або 22 тисячі доларів. А якщо дивитися виключно в бік електричок, там же начебто зовсім немає мита.
Чи вийде суттєво зекономити саме на цьому етапі розмитнення? Мене ще дуже сильно турбують реальні строки доставки. Знайомі стикалися з затримками в портах по кілька тижнів через логістику. Не хочеться чекати півроку свою машину, щоб потім ще довго шукати деталі. Скільки по факту місяців проходить від моменту виграшу на аукціоні до виїзду з СТО?
Старый Вчера, 15:25
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Електрички дійсно дешевші завдяки відсутності мита. Раджу заздалегідь оцінити актуальні лоти та прорахувати вартість через каталог YO Auto за адресою https://yoauto.net/ щоб зрозуміти реальний порядок цін на бажану комплектацію. Орієнтуйся залізно на три місяці очікування мінімум.
Затримки в портах справді бувають регулярно через перевантаженість хабів.
Ремонт теж затягується, бо кузовні деталі доводиться чекати. Головна порада: шукай машини з мінімальними пошкодженнями геометрії. Краще переплатити під час торгів, ніж місяцями мучитись із кривою машиною на СТО.
Ответ

Опции темы