Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Реклама

Ответ

Опции темы
Старый 09.09.2026, 14:03
SeraphXS SeraphXS вне форума
Постоянный пользователь

По умолчанию Нічний клуб без звукового сміття

Я організовую вечірки вже багато років, і для мене якість звуку — це наріжний камінь. Але довгий час я помилявся, думаючи, що головне — це потужність сабвуферів і кількість колонок. Я забивав зал залізом, але танцюристи все одно скаржилися, що в різних кутах звук зовсім різний. Хтось чув тільки бас, а хтось — тільки високі частоти. Я вже хотів змиритися, поки не зустрів команду, яка запропонувала інший підхід. Вони не просто привезли обладнання, вони провели акустичні розрахунки. Врахували навіть вібрацію підлоги та кути відображення від дзеркальних поверхонь. Результат перевершив очікування: звук став щільним, об'ємним, але розбірливим. Тепер публіка не тупцює на місці, а рухається у ритмі, і я бачу, як це впливає на енергію. Це не просто гучно — це драйвово чисто. І це змінює все сприйняття вечора. Ознайомитися з деталями: https://dolce-cafe.com.ua/?p=12457 .
Ответ

Опции темы