Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Обсуждения

Ответ

Опции темы
Старый Сегодня, 17:57
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Який електростимулятор для сексу краще взяти для першого знайомства?

Хочу вперше спробувати тему струму в ліжку, але взагалі гублюся серед асортименту. Там є окремі блоки живлення з дротами, компактні бездротові девайси, різні насадки у вигляді петель чи подушечок. З чого найпростіше почати новачку, щоб не налякати себе неприємними ударами? Чи варто одразу брати щось комплексне, чи краще обійтися базовим варіантом для поверхневої стимуляції?
Старый Сегодня, 17:57
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Головне правило для старту полягає в тому, щоб не брати потужні стаціонарні блоки з купою складних налаштувань. Я свого часу взяв занадто різкий девайс, де навіть на мінімалці струм бив голками, що зовсім не додавало пристрасті. Для першого досвіду ідеально підійдуть самоклейні електродні накладки або м'які струмопровідні силіконові петлі. Вони дають м'яке поколювання, пульсацію і повний контроль над процесом без зайвого стресу.
Старый Сегодня, 17:58
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Зрозумів, значить почну з простіших силіконових контактів. А що на практиці зручніше для керування: звичайні кнопки чи аналогове коліщатко регулювання? Мені здається, що коліщатком набагато простіше плавно зменшити розряд, якщо відчуття стануть занадто гострими. Ще підкажи щодо спеціального гелю. Обов'язково купувати фірмовий струмопровідний лубрикант, чи підійде будь-яка звичайна інтимна змазка на водній основі з тумбочки? Боюся, що без потрібної провідності струм просто обпече шкіру або почне неприємно щипати.
Старый Сегодня, 17:58
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Механічне коліщатко дійсно виграє у кнопок, бо дозволяє миттєво збити потужність одним рухом пальця при найменшому дискомфорті.

Зі змазкою не експериментуй: підходить тільки густий водний лубрикант без олій або спеціальний електропровідний гель. Звичайна рідка змазка швидко підсихає, а сухий контакт якраз і викликає пекучі мікроіскри та подразнення епідермісу.
Початківцям раджу уникати металевих насадок, оскільки вони вимагають ідеального прилягання, тоді як струмопровідна гума значно м'якша в роботі.
Сучасні електростимулятори для сексу зазвичай мають роздільні канали, що дає змогу налаштовувати силу струму окремо для кожної зони тіла. Завжди починай стимуляцію з нульового рівня, густо змащуй контакти і ніколи не використовуй девайси вище лінії пояса.

Ответ

Опции темы