Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Обсуждения

Ответ

Опции темы
Старый 22.04.2025, 10:28
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Для чого використовується стоматидин?

Може хтось підкаже мені бо я старої закалки а зараз все нове і не завжди зрозуміле онука принесла з аптеки пляшечку з написом стоматидин каже що це на горло а я от думаю від чого саме цей стоматидин допомагає бо ж горло може боліти з різних причин чи це тільки від ангіни чи також при інших проблемах типу стоматиту або якихось грибків у роті може застосовується мені хочеться знати бо я іноді теж відчуваю дискомфорт а хочеться щось таке щоб допомогло напевно і не нашкодило а головне зрозуміти як і коли його правильно використовувати.
Старый 22.04.2025, 10:28
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Стоматидин – це антисептик широкого спектра дії, який використовується при захворюваннях ротової порожнини та горла. Він ефективний при фарингіті, тонзиліті, гінгівіті, стоматиті, а також при кандидозі (грибкових ураженнях слизової). Основна його дія – зменшення кількості патогенних мікроорганізмів, знеболення та зменшення запалення. Також він може бути корисним після стоматологічних втручань для профілактики ускладнень.
Старый 22.04.2025, 10:29
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Оце вже цікаво стає значить не тільки від болю в горлі а ще й при стоматитах допомагає а от скажіть будь ласка якщо я іноді маю такий наліт на язиці трохи білий то може це бути той грибок про який ви казали і чи можна тоді стоматидином пополоскати щоб воно пройшло і чи не буде гірше від того?
Старый 22.04.2025, 10:30
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Ваш опис дійсно може вказувати на кандидоз ротової порожнини, особливо якщо є білуватий наліт, який важко знімається і супроводжується печінням або неприємними відчуттями. У таких випадках стоматидин справді може бути корисним, оскільки має протигрибкову дію завдяки своєму складу. Але важливо враховувати, що при частих рецидивах або якщо симптоми не зникають, обов'язково слід звернутися до лікаря для точного діагнозу. Якщо хочете більш детально ознайомитися з тим, від чого Стоматидин https://stomatidine.com.ua/ як правильно його використовувати, яка дозування рекомендована і в яких випадках варто бути обережним, рекомендую офіційний ресурс – Стоматидин.ком. Там є вся необхідна інформація, а головне – перевірена та оновлена, зручно подана для користувача будь-якого віку.
Ответ

Опции темы