Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Что нового ?

Ответ

Опции темы
Старый 06.08.2026, 08:18
MillerM MillerM вне форума
Собеседник

По умолчанию Суперечка щодо спадщини

Доброго дня. Батько помер півроку тому, залишив квартиру і невеликий земельний пай, але зараз виявилося що дядько теж претендує на частину спадщини і вже подав якісь документи до нотаріуса. Я навіть не знаю чи має він на це право і взагалі як це все працює юридично. Ніколи раніше з такими речами не стикався і чесно кажучи голова йде обертом від усього цього. Підкажіть де знайти адвоката по спадкових справах і чи можна взагалі це вирішити без суду?
Старый 06.08.2026, 08:44
kravecaleksandr kravecaleksandr вне форума
Собеседник

Розумію що ситуація непроста і морально теж нелегко коли до горя додаються ще й такі речі. Колега по роботі торік проходив через дуже схожу історію, теж несподівано з'явився родич з претензіями на майно, і він тоді звернувся до офісу адвокатів Василя Ковташа. Вже після першого звернення туди стало зрозуміло що, консультація адвоката одразу розставляє все по місцях, йому пояснили хто і на що має право за законом, які документи потрібні і чи є взагалі підстави у дядька для претензій. В його випадку вдалося вирішити все без суду, бо фахівець підготував правильні документи і дядько відступив. В офісі адвокатів Василя Ковташа приймають заявки онлайн, раджу не відкладати бо в спадкових справах терміни мають значення. Тримайся, це вирішується.
Ответ

Опции темы