Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 11:51
Dantez Dantez вне форума
Собеседник

По умолчанию Хто робив УЗД серця у Києві?

Підкажіть, хто робив УЗД серця останнім часом. Наскільки це інформативне обстеження при скаргах на задишку або перебої серцевого ритму? Чи потрібно якось спеціально готуватися? І ще цікаво, чи лікар одразу пояснює результати під час процедури, чи все залежить від конкретного спеціаліста?
Старый Вчера, 11:52
Ingalec Ingalec вне форума
Собеседник

У мене процедура пройшла доволі швидко і без дискомфорту. Частину інформації лікар пояснив одразу, а потім ще був письмовий висновок. Звичайно потрібно відразу з результатом звертатися до лікаря.
Старый Вчера, 11:52
Opell Opell вне форума
Собеседник

Мені казали, що УЗД добре показує структуру серця і роботу клапанів. Але остаточні висновки все одно краще обговорювати з кардіологом. Тому обов’язково шукайте кардіолога також, саме узд немає сенсу робити.
Старый Вчера, 11:54
Seerrr Seerrr вне форума
Собеседник

Цитата:
Сообщение от Opell Посмотреть сообщение
Мені казали, що УЗД добре показує структуру серця і роботу клапанів. Але остаточні висновки все одно краще обговорювати з кардіологом. Тому обов’язково шукайте кардіолога також, саме узд немає сенсу робити.
Я кардіолога в Києві шукав довго, і скажу чесно зараз важко знайти нормального спеціаліста серед всього цього маркетингу. У мене спрацювало тільки одне: дивитися, як лікар пояснює. У Докос Медікал мені зайшло, що там не грають у страшні діагнози і не роблять вигляд, що все ідеально.
Просто спокійно пояснюють, що і як. Плюс важливо, що можна одразу пройти обстеження, а не бігати містом з направленнями. Для Києва це, чесно, великий плюс економить купу часу і нервів. Тому, якщо потрібно зробити узд серця та проконсультуватися з кардіологом раджу обирати саме цю клініку.
Ответ