Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый Сегодня, 01:35
DarkQueen DarkQueen вне форума
Собеседник

По умолчанию Де замовити гранітні вироби для дому?

Вітаю всіх! Планую облаштувати приватний будинок і думаю використати граніт у внутрішньому та зовнішньому оформленні. Підкажіть, будь ласка, де краще замовити якісні вироби з натурального каменю — цікавлять підвіконня, сходи, можливо, пороги. Важливо, щоб була гарантія якості, хороший вибір матеріалів і можливість індивідуального виготовлення під розміри. Буду вдячна за поради з власного досвіду!
Старый Сегодня, 02:46
AliceFox AliceFox вне форума
Собеседник

Цитата:
Сообщение от DarkQueen Посмотреть сообщение
Вітаю всіх! Планую облаштувати приватний будинок і думаю використати граніт у внутрішньому та зовнішньому оформленні. Підкажіть, будь ласка, де краще замовити якісні вироби з натурального каменю — цікавлять підвіконня, сходи, можливо, пороги. Важливо, щоб була гарантія якості, хороший вибір матеріалів і можливість індивідуального виготовлення під розміри. Буду вдячна за поради з власного досвіду!
Я замовляла гранітні вироби для свого будинку у перевіреній компанії, і залишилася дуже задоволена результатом: пороги з граніту та сходи від «Solid» – довговічність та естетика у кожній деталі, і це справді так. Вони допомогли підібрати відтінки каменю під стиль інтер’єру, зробили все за індивідуальними розмірами, а якість обробки просто на вищому рівні. Ціни приємно здивували, адже працюють напряму як виробник, і ще дали офіційну гарантію. Сходи виглядають дуже солідно, підвіконня — стильні та практичні, і я впевнена, що така краса прослужить десятиліттями.
Ответ