Цитата:
Сообщение от NapoLLeon
Хочу запитати у власників авто, а яку програму страхування обираєте для свого авто? І порадьте хорошу страхову в якій варто страхувати свою автівку.
|
Зазвичай я орієнтуюся не на красиву рекламу, а на реальні речі: як компанія виплачує гроші після ДТП і наскільки швидко та адекватно працює асистанс. Саме в такі моменти і стає зрозуміло, хто чого вартий.
Для свого авто я завжди обираю розширену автоцивілку з підвищеними лімітами, бо стандартних сум сьогодні часто не вистачає навіть на середній ремонт. А якщо бюджет дозволяє, то КАСКО — взагалі найспокійніший варіант, коли не потрібно нервувати через кожну дрібницю.
Що стосується вибору компанії, то краще дивитися в бік тих, хто давно на ринку і має нормальну репутацію. У такому випадку тобі цілком може підійти
страховка КНЯЖА — це перевірена страхова компанія з досвідом, стабільними виплатами та зрозумілими умовами. Без зайвих обіцянок, зате з реальною відповідальністю перед клієнтами.
Головне — не купувати поліс «для галочки». Страхування має давати відчуття захисту, а не просто папірець у бардачку.