Привіт усім! Порадьте, будь ласка, де зараз реально придбати якісну спецтехніку для будівництва або дорожніх робіт? Хочеться офіційну техніку, з повним пакетом документів і сервісом, без сумнівних посередників. Буду вдячний за перевірені рекомендації!
Добрий день! Якщо шукаєте надійну техніку, краще звертатися до офіційних постачальників. Наприклад, на сайті ETS Group https://ets-group.com.ua/ є спецтехніка від офіційного дилера — Volvo, SDLG, Ammann, Renault Trucks, LGMG. Тут можна знайти сучасну будівельну та дорожню техніку з гарантією, сертифікатами та обслуговуванням. Це вигідніше, ніж ризикувати на вторинному ринку, бо маєте сервісну підтримку і прозору угоду.
Привіт усім! Порадьте, будь ласка, де зараз реально придбати якісну спецтехніку для будівництва або дорожніх робіт? Хочеться офіційну техніку, з повним пакетом документів і сервісом, без сумнівних посередників. Буду вдячний за перевірені рекомендації!
Привіт! Можу чесно порадити центр спецтехніки Альфатех — сама недавно там купувала навантажувач для свого господарства. Техніку привезли з усіма документами напряму від виробника, без «сюрпризів», показали на майданчику різні моделі, дали нормальні пояснення, що й для чого. Сервіс у них ок, можна обирати навісне обладнання, є підтримка після покупки, і ніяких сумнівних посередників — все прозоро. Якщо шукаєш офіційну спецтехніку з гарантією та сервісом — Альфатех вартий уваги