Привіт!
Хочу подякувати наркологічній клініці Samara Med у Кривому Розі за порятунок мого чоловіка.
Ситуація була критична: чоловік пішов у тривалий запій, самотужки зупинитися не міг, стан погіршувався з кожним днем. Я викликала лікаря додому, знайшовши контакти на сайті
https://samara-med.com/kryvyg-rig/
Лікар приїхав дуже швидко, оглянув чоловіка, поставив крапельницю – зняли гостру інтоксикацію. Але це була лише перша допомога. Фахівець пояснив, що для стійкого результату потрібна повноцінна реабілітація в стаціонарі, інакше все повториться знову.
Чоловік погодився лягти в клініку Samara Med. Пройшов повний курс лікування: спочатку детоксикація та виведення із запою, потім кодування, реабілітація з психологами. Я приїжджала до нього – умови в клініці чудові, чисто, затишно, комфортні двомісні номери, годували смачно. Персонал дуже уважний і професійний.
Особливо хочу відзначити роботу психологів. Вони допомогли чоловікові зрозуміти причини його залежності, навчили справлятися зі стресом без алкоголю. Проводили і індивідуальні, і групові заняття.
Зараз минуло вже два роки. Чоловік не п'є, працює, у родині мир і спокій. Я безмежно вдячна всьому колективу Samara Med за те, що повернули мені чоловіка і зберегли нашу сім'ю!
Дуже рекомендую наркологічну клініку Samara Med у Кривому Розі всім, хто зіткнувся з проблемою алкоголізму. Тут дійсно допомагають!