Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый Сегодня, 05:45
lavi1 lavi1 вне форума
Собеседник

По умолчанию Mostbet version mobile rahatdı?

Salam dostlar mən mostbet oynamaq istəyirəm telefonumdan mostbet version mobile ilə brauzerdə oynamaq olur yoxsa proqram yükləmək daha yaxşıdı. Hansı daha sürətlidi hansı daha az yer tutur. Mənim telefonum köhnədir qorxuram proqram ağır olsun. Kimdə köhnə telefon var mostbet version mobile istifadə edir deyə bilər nə qədər yer tutur ramı çox yeyirmi. Bir də mobil versiyada bütün oyunlar varmı yoxsa məhdudiyyət var. Mənə məlumat verin zəhmət olmasa təcrübəsi olan yazsın.
Старый Сегодня, 06:07
streetog streetog вне форума
Собеседник

Mostbet version mobile ilə proqram arasında seçim etmək istəyirsənsə sənə deyim hər ikisi yaxşıdır ama proqram bir qədər sürətlidir. Mobil versiya brauzerdə açılır heç bir şey yükləmək lazım deyil sadəcə sayta girirsən oynayırsan yaddasda yer tutmur. Proqram isə təxminən 90-100 MB yer tutur mənim telefonum Samsung A20-dir köhnə modeldir proqram rahat işləyir heç donmur. Ramı da çox yemir. Ən yaxşı mostbet version mobile təcrübəsi üçün mən sənə məsləhət görürəm mostbet version mobile səhifəsinə baxasan orada hər ikisi haqqında məlumat var. Mobil versiyada da bütün oyunlar var məhdudiyyət yoxdu mən də bəzən brauzerdən oynayıram evdə olmayanda. Sən istəsən əvvəl mobil versiyada oyna sonra proqramı yüklə görəcəksən fərqi.
Ответ