Нещодавно вирішив розпрощатися зі своїм старим, але дуже надійним обліковим записом Google Ads, який використовував для просування свого інтернет-магазину. Довго шукав надійну платформу, щоб усе пройшло чесно й без ризиків, і натрапив на Astalavista. Спочатку трохи хвилювався, все-таки мова йде про гроші та доступ, але процес виявився максимально простим і прозорим. Залишив заявку на сайті, буквально через пару хвилин зі мною зв'язалися в Telegram, ввічливо уточнили всі деталі щодо облікового запису: вік, регіон, історію рекламних витрат, стабільність роботи кампаній. Вже через півгодини отримав безкоштовну оцінку — і ціна виявилася навіть вищою, ніж я розраховував. Особливо сподобалося, що мені детально пояснили, з чого складається вартість: врахували і вік облікового запису, і реальні витрати на рекламу, і відсутність блокувань. Сама продаж акаунтів google adwords
https://astalavistaccs.com/ оформлялася без зайвої бюрократії, передача доступу пройшла безпечно, а гроші надійшли на картку того ж дня. Тепер точно знаю, куди звертатися, якщо знову знадобиться продати акаунт - сервіс дійсно орієнтований на клієнта і працює чесно.