Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Прочее

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 22:13
AliceFox AliceFox вне форума
Собеседник

По умолчанию iMac почав грітись і шуміти — чистка реально допомагає?

Мій iMac останнім часом працює так, ніби всередині живе маленький пилосос 😅 Кулери шумлять навіть коли відкритий просто браузер, корпус став теплий майже постійно, а інколи ще й підвисає без причини.
Знайомий сказав, що це може бути через пил і стару термопасту, але я взагалі не шарю, наскільки це серйозно.
Хто робив чистку iMac і заміну термопасти? Є від цього реальний ефект чи це більше “для галочки”? І чи безпечно взагалі розбирати iMac, бо він виглядає як щось, до чого страшно торкатись 😅
Старый Вчера, 23:55
DarkQueen DarkQueen вне форума
Собеседник

Для iMac перегрів і сильний шум кулерів — досить типова історія, особливо якщо техніці вже кілька років. Усередині накопичується пил, а термопаста з часом втрачає свої властивості, через що система охолодження працює гірше. Після нормальної чистки та заміни термопасти iMac зазвичай працює тихіше, менше гріється і стабільніше поводиться під навантаженням. Головне — щоб розбирання робили акуратно, бо техніка дійсно делікатна.
Ответ