Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Релизы > Музыкальные альбомы

Ответ

Опции темы
Старый Сегодня, 16:29
Sogars Sogars вне форума
Собеседник

По умолчанию Чи реально в Україні знайти хороших ізраїльських онкологів для консультації?

Шукаю можливість проконсультувати батька в ізраїльського онколога, але летіти зараз літаками через три країни для нас нереально, це занадто важко фізично. Хтось стикався з подібним в Україні? Чи можна знайти серйозних фахівців з Ізраїлю, які приймають у нас чи хоча б консультують дистанційно, щоб без шахраїв і посередників? Буду вдячна за контакти чи назви перевірених центрів.
Старый Сегодня, 16:30
Alfredos Alfredos вне форума
Собеседник

Дистанційну консультацію, другу думку, отримати взагалі не проблема. Багато великих ізраїльських клінік роблять це через відеозв'язок. Головне, щоб у вас на руках були свіжі та якісні результати МРТ чи КТ, а також скельця біопсії. Перекладати документи на англійську часто не потрібно, бо координатори зазвичай україномовні чи російськомовні. Організувати такий розбір можна за кілька днів через офіційні сайти.
Старый Сегодня, 16:31
Dubrov Dubrov вне форума
Собеседник

Майте на увазі, що онлайн-консультація має свої обмеження, бо лікар не може провести очний огляд. Проте для підтвердження діагнозу та коригування схеми хіміотерапії це чудовий варіант. Моя порада, перевірено на власному досвіді, шукайте варіанти через українські профільні онкоцентри, які мають постійні партнерські програми з Ізраїлем. Інколи їхні професори приїжджають в Україну на кілька днів для проведення очних консиліумів, це набагато ефективніше за звичайний содзвон у зумі.
Старый Сегодня, 16:33
Kulbara Kulbara вне форума
Собеседник

Цитата:
Сообщение от Sogars Посмотреть сообщение
Шукаю можливість проконсультувати батька в ізраїльського онколога, але летіти зараз літаками через три країни для нас нереально, це занадто важко фізично. Хтось стикався з подібним в Україні? Чи можна знайти серйозних фахівців з Ізраїлю, які приймають у нас чи хоча б консультують дистанційно, щоб без шахраїв і посередників? Буду вдячна за контакти чи назви перевірених центрів.

Раджу не шукати окремих лікарів через оголошення чи сумнівні фірми-посередники, бо є великий ризик натрапити на аферистів. Найкраще звертатися в спеціалізовані клініки, де ізраїльські стандарти впроваджені на системному рівні. В Україні працюють заклади, де лікарі з Ізраїлю є штатними співробітниками або керівниками напрямків, вони постійно ведуть пацієнтів і контролюють протоколи лікування. Подивіться інформацію на сайті лікарні ізраїльської онкології LISOD https://www.lissod.com.ua/ua/ там детально розписано, як записатися на прийом до іноземних фахівців, які приїжджають на регулярній основі.
Такий підхід надійніший, бо ви отримуєте офіційний договір, медичну карту і повну відповідальність закладу за результат, а не просто розмову в моніторі. Обов'язково порівнюйте кваліфікацію конкретного хірурга чи хіміотерапевта під вашу специфічну проблему.
Ответ