Men slot secende dizayna baxmamaq mumkun deyil, cunki ilk tesəvvuru esasen o yaradir.
1xbet mobil platformasinda oyunlara baxarken de maraqli tema gordukde oyunun melumatlarini aciram. Amma indi sadece qrafikaya gore qerar vermirem. Evvelce odeme cedvelini, sonra xususi simvollari ve bonus funksiyalarini yoxlayiram. Menim ucun simvollarin aydin gorunmesi de vacibdir. Cox dekorativ element olduqda esas oyun melumatlari arxa planda qala biler. Bir defe cox gozel dizayn edilmis bir slot secmisdim, amma interfeysi mene cox qarisiq geldi. Lazim olan bolmeleri tapmaq ucun bir nece defe menyunu acmali olurdum. Ondan sonra anladim ki, gozellik tekbasina kifayet etmir. Indi daha sade gorunen oyunlara da sans verirəm. Bazen sade dizaynli slotun mexanikasi daha maraqli olur ve istifade etmek de daha rahatdir. Menim fikrimce, en yaxsi variant dizayn ile funksionalligin balansli olmasidir. Oyun goz oxsamali gorune biler, amma istifadeci qaydalari ve esas funksiyalari rahat tapa bilmelidir. Ona gore men indi tema, interfeys ve mexanikanı birlikde qiymetlendirirem. Bu usul mene daha obyektiv secim etmeye komek edir.