Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Прочее

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 12:23
Olesh Olesh вне форума
Собеседник

По умолчанию Розсувні конструкції для сучасного приміщення

Вітаю! Плануємо облаштування комерційного приміщення і хочемо максимально ефективно використати простір. Звичайні двері займають досить багато місця, тому розглядаємо розсувний варіант. Цікавить, наскільки практичні такі конструкції у щоденному використанні та чи можна виготовити їх під нестандартний розмір отвору?
Старый Вчера, 13:05
Vita33 Vita33 вне форума
Собеседник

Ми теж стикалися з подібною ситуацією під час ремонту. Звичайні двері було не дуже зручно встановлювати через обмежений простір, тому почали розглядати алюмінієві розсувні системи . Вони дозволяють заощадити місце та водночас можуть виглядати досить сучасно.

На Paritet Group можна замовити такі конструкції з урахуванням розмірів конкретного приміщення. Мені сподобалося, що перед виготовленням можна обговорити характеристики системи, тип скла, фурнітуру та спосіб відкривання. Це важливо, якщо конструкція буде використовуватися щодня та матиме значне навантаження.

Ще один плюс розсувних систем — вони добре підходять для приміщень, де хочеться отримати більше відкритого простору. Їх можна використовувати не тільки як двері, а й для зонування великих приміщень або оформлення входу.

Я б радив спочатку визначити точні розміри отвору та умови експлуатації, а потім звернутися до виробника за консультацією. Так можна одразу підібрати систему, яка буде відповідати і дизайну, і практичним вимогам.
Ответ