Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 00:10
Вова2024 Вова2024 вне форума
Новичок

По умолчанию Як правильно оформити закриття ФОП 2 група у 2025 році — мій досвід

Привіт усім! 👋
Хочу поділитися своїм досвідом з закриття ФОП 2 група, бо знаю, що для багатьох підприємців це питання стає актуальним. Мені нещодавно довелося пройти через цю процедуру, і хочу сказати, що все можливо зробити досить швидко й без зайвого стресу — головне знати, з чого почати.

Особисто мені дуже допомогла ця стаття — тільки хороше можу сказати, бо все написано максимально зрозуміло: які документи підготувати, куди звертатися, як подати заяву через Дію або особисто. Є навіть розділ про податки, які треба сплатити перед закриттям.

У моєму випадку:

Подав заяву через портал Дія — все вийшло онлайн буквально за 10 хвилин.

Далі відвідав податкову, щоб звірити нарахування.

Отримав повідомлення про зняття з обліку після кількох тижнів.

Якщо хтось ще шукає поради або вагається, як здійснити закриття ФОП 2 група, дуже раджу почитати вищезгадану статтю. Там є і покрокова інструкція, і відповіді на типові запитання.

Якщо маєте свої історії або нюанси — діліться! Буде корисно для всіх.
Ответ

Опции темы