Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый 19.08.2025, 11:43
vovchikk vovchikk вне форума
Собеседник

По умолчанию Чи потрібна МРТ з контрастом для діагностики серця?

Мій кардіолог сказав, що для точнішої діагностики серцевих проблем іноді потрібна МРТ з контрастом. Я трохи хвилююся через можливі алергічні реакції та навантаження на нирки. Чи дійсно контраст необхідний у всіх випадках, або можна обійтися стандартним МРТ? І як підготуватися до такої процедури?
Старый 19.08.2025, 13:42
bodia44 bodia44 вне форума
Собеседник

МРТ з контрастом дійсно використовується для точнішого візуалізування судин, м’яких тканин і новоутворень. Але вона призначається не всім – лікар оцінює користь та можливі ризики для кожного пацієнта. У клініці HBMedical використовують високопольний томограф Siemens 1,5 Тесла, що дає деталізовані знімки і без контрасту, але за потреби контраст покращує видимість судинних патологій. Перед процедурою обов’язково повідомте про алергії та проблеми з нирками. Записати обстеження можна на сайті, а результати отримуєте протягом 5-7 годин. Більш детально про процедуру читайте на сторінці мрт серця
Ответ

Опции темы