Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый 21.11.2025, 17:29
Лаванда45 Лаванда45 вне форума
Любитель

По умолчанию Чи можна прокладки TENA носити цілий день, чи краще міняти часто?

Доброго дня всім. Хочу порадитися, бо недавно почала користуватися прокладками TENA і не зовсім розумію, як правильно їх носити. Чи можна залишати одну прокладку цілий день, якщо немає сильного потоку, чи краще міняти частіше? Хвилююся, щоб не було подразнень і неприємного запаху. Можливо, хтось користується ними регулярно і може поділитися своїм досвідом, як часто міняти, щоб було комфортно та безпечно для шкіри.
Старый 21.11.2025, 17:30
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

О, це дійсно важливе питання! Я трохи в курсі, бо моя мама і бабуся користуються такими прокладками, і вони завжди радять міняти їх хоча б раз на 4–6 годин, навіть якщо здається, що прокладка ще не повністю заповнена. Вона не лише вбирає вологу, але й може провокувати подразнення, якщо залишати довше. Я бачив, що люди інколи роблять помилку — залишають цілий день, і потім виникає дискомфорт, запах і навіть легкі почервоніння. Тому, на мою думку, краще не економити на заміні і дотримуватися рекомендацій виробника.
Старый 21.11.2025, 17:30
Лаванда45 Лаванда45 вне форума
Любитель

Дякую, дуже корисно, що поділилися досвідом! Тепер більш зрозуміло, чому важливо міняти прокладки частіше. Хочу уточнити ще: чи є різниця між моделями TENA щодо того, як часто їх міняти? Бо я помітила, що є різні лінійки — одні тонші, інші товстіші, з більшим вбираючим ефектом. Чи можна для легкого дня залишати тонку довше, чи краще все одно слідувати приблизно одному інтервалу заміни?
Старый 21.11.2025, 17:32
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Так, насправді різниця між моделями є, і вона впливає на тривалість носіння. Тонші прокладки краще міняти частіше, бо вони вбирають менше і довше залишатися вологими може бути неприємно для шкіри. Товстіші або з більшою вбираючою здатністю можна залишати трохи довше, але не варто зловживати — все одно краще перевіряти приблизно кожні 4–6 годин, щоб уникнути подразнень. Урологічні прокладки Tena https://maudau.com.ua/category/urolo...uct_brand=tena створені так, щоб забезпечувати комфорт і захист, але навіть найкраща прокладка не замінить регулярної заміни, особливо у спекотну погоду або при активному дні. Я б радив спробувати різні варіанти і визначити, який підходить саме для вашого ритму життя, щоб відчувати себе зручно і безпечно.

Ответ

Опции темы