Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Мода.Стиль.Красота

Ответ

Опции темы
Старый Сегодня, 00:13
Vita33 Vita33 вне форума
Собеседник

По умолчанию Сучасна класика — що вибрати

Привіт! Потрібна порада: хочу додати у гардероб сучасну класику — щось базове, але при цьому актуальне за кроєм. На що краще звернути увагу, щоб виглядало і стримано, і модно?
Старый Сегодня, 01:16
Olesh Olesh вне форума
Собеседник

Сучасна класика — це про чисті лінії й помітні, але ненав’язливі деталі. У цьому плані дуже сильні бренди Remain та By Malene Birger: у них жакети з правильним плечем, брюки прямого крою, лаконічні топи, які легко поєднувати у десятках сетів. Важливо вибирати тканини, що тримають форму — тоді річ виглядає дорого навіть у простому образі. Якщо хочеш швидко зрозуміти, що зараз вважається сучасною класикою, зайди в брендовий магазин одягу , бо магазин INVOGA має дуже сильну підбірку таких моделей — усе структурне, якісне й візуально “спокійне”, як і має бути в сучасній класиці.
Ответ

Опции темы