Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый 31.03.2026, 16:13
Альтушка Альтушка вне форума
Новичок

По умолчанию Чи шкодить безаміачна фарба структурі волосся?

Дівчата, усім привіт! Останнім часом я почала дуже прискіпливо ставитися до здоров'я свого волосся, бо помітила, що після звичайних фарб воно стає якимось тьмяним та неживим, наче солома. Дуже хочу перейти на щось лагідніше, тому активно шукаю якісну фарбу без аміаку, яка б не просто давала гарний колір, а й доглядала за пасмами. Можливо, хтось із вас уже має досвід використання таких засобів? Мені важливо, щоб фарба була стійкою, бо не хочеться підфарбовуватися щотижня, але водночас безпечною для шкіри голови. Буду дуже вдячна за ваші поради, назви брендів або навіть посилання на конкретні лінійки. Хочеться нарешті знайти той самий ідеальний засіб, який зробить зачіску сяючою та здоровою. Чекаю на ваші рекомендації з великим нетерпінням та щирою цікавістю!
Старый 31.03.2026, 16:22
HardCoreka HardCoreka вне форума
Новичок

Привіт! Розумію ваші побоювання, бо сама довгий час збиралася з думками, перш ніж знову торкнутися свого волосся після невдалого досвіду з масс-маркетом. Моє волосся було дуже сухим, тому я шукала щось, що працює максимально делікатно і не руйнує структуру пасом ще більше. Довго вивчала відгуки, радилася зі своєю майстринею і нарешті ми вирішили спробувати новий формат тонування. Це було правильне рішення, бо під час процедури я не відчула жодного дискомфорту чи різкого запаху, який зазвичай буває. Виявилося, що сучасна фарба для волосся без аміаку L'Oréal Professionnel Dia Color https://headstore.com.ua/ua/kraska-d...dia-color-50ml дає дуже м'який ефект, наче ви просто нанесли дуже інтенсивну маску з пігментом. Після того як змили суміш, волосся стало дуже слухняним, наповненим і з’явився такий здоровий відблиск, якого я не бачила вже кілька років. Питання з сухістю я для себе закрила, адже тепер мої кінчики виглядають живими і не січуться так сильно. Зробили все як треба, колір вийшов дуже природним і багатогранним, він не виглядає як плоска фарбована пляма, а грає на сонці різними відтінками. Результатом задоволена на всі сто відсотків, бо тепер не треба обирати між кольором і здоров'ям волосся.
Ответ

Опции темы